Mitenköhän tää elämä taas alko näin jumittaa. Jotenkin mikään ei innosta, haluis vaan olla ja huilata. Millään ei huvittais jaksaa töihinkään mennä. Eilen lauantaina oli iltavuoro. Hirveet ruuhkat. Meitä oli normaalimäärä töissä, vaikka tänään on kauppa kiinni, ja siis sen takia eilen kiirettä.

En jaksanut tänään mennä vanhuksilla käymään. Sanoin että on vähän kuumetta. Äiti sieltä soitti. Tuskin isä hirveesti pillastuu, vaikken siellä isänpäivänä käykkään. Oishan äiti tietty laittanu jotain ihan hyvää ruokaa. Mutta ei nyt vaan tosiaan jaksa. Ei jaksa mitään. Tarttis varmaan keksiä jotain ihan uutta. Uutta ja erilaista. Tekis mieli oikeestaan vaihtaa kerralla maisemaa. Mutta mihin sitä menis? Kun on ikänsä Tampereella pyörinyt, niin ei kai täältä mihinkään osaa lähteä. Jotenkin vaan tää kaikki väsyttää.

Eilen ei huvittanu lähtee illalla mihinkään. Olin vaan kotona ja katoin telkkuu. En taida olla ihan terve. Lauantai-ilta eikä mitään toimintaa. Nyt on sitten sunnuntai ja vielä tylsempää. Isänpäivä. Kaupat ja kaikki kiinni. Taidan hakee pitsan ja lukee kirjaa. Siinähän se sunnuntai sujuu sujuvasti. Taas kerran tekemättä oikeestaan mitään.